Web AutoResource, soluția NO #1 pentru afaceri auto on-line:

 

web-autoresource

Licența Web-AutoResource include un Magazin Online de piese auto cu funcționalități bine gândite, care vor garanta dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.

Specialiștii noștri în dezvoltare software, au luat în considerare caracterul specific
al vânzărilor de piese auto:
– căutarea unei piese în ambele moduri; piesă de schimb și analoage
căutare VIN (serie șasiu)
– cataloage auto, import date și conexiune online la website-ul furnizorului

Click pe butoane pentru a afla cum funcționează platforma noastră Profesională. 

 

 

 

Pachete speciale Web-Autoresource Magazin Online piese auto:

 


Plan suport - achizitie licenta magazin 

2990 
Valoare o singură dată


+   795 / lună
 
  425 / lună

Plan suport licenta - LIDER


Plan suport - achizitie licenta magazin 

€ 2990 
Valoare o singură dată


+   90 / lună 

Plan suport licenta - START


Plan închiriere licenta magazin 

 490
Valoare o singură dată


+   955 / lună
  515 / lună 

Plan inchiriere licenta - PREMIUM

 

Vezi Listă Prețuri Magazin Online!

 

Magazinul auto NO #1 – Web AutoResource

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto și ​o echipă dedicată vânzărilor de piese auto, vă oferim oportunitatea de a
vă crea un Magazin Online piese auto cu funcționalități bine gândite, care vor garanta dezvoltarea și creșterea afacerii dvs.

Căutarea pieselor este intuitivă în magazinul online și conține multe elemente ajutătoare,
pentru identificarea exactă a piesei dorite.
Rezultatul căutării este afișat sub forma unei hărți tehnice tip tecdoc.

magazin online piese auto-catalog opel

Exemplul de mai sus este o căutare în Catalogul Online piese auto Opel. Click pe poză sau link pentru a descoperi mai multe
despre această funcționalitate unică:
https://catcar.info/opelastrah-vdxvUP

 

Testează acum noua versiune Web AutoResource 6, soluția NO #1 pentru afaceri auto on-line:

web-autoresource magazin online piese auto

 

 

Funcționalități magazin online piese auto

În magazinul nostru online, oferim posibilități multiple de căutare după piesa necesară:

 

Căutarea pieselor de schimb după cod.

Cod piesă (articol) — marcând producătorul care identifică în mod unic componenta vehiculului. Marcajul poate fi găsit pe piesă, pe ambalaj sau în documentația însoțitoare, dacă codul nu poate fi tipărit pe piesă din orice motiv.

Dacă este cunoscut codul piesei, introduceți-l în câmpul de căutare și faceți clic pe «Caută» (fig.1).

 

fig. 1

 

Dacă cereți detalii de la mai mulți producători, atunci trebuie să alegeți articolul care vă interesează. Sistemul va efectua o căutare și va afișa toate opțiunile de livrare disponibile pentru piesa auto selectată, analoge și alternative (fig.2).

 

web-autoresource-cautare-piesefig. 2

 

Alegeți cea mai bună ofertă pentru dvs., setați cantitatea de bunuri comandate și plasați comanda în coș. Acum puteți continua către confirmarea comenzii.

Pentru o căutare mai convenabilă a ofertelor, puteți ajusta condițiile și tipul de rezultate pentru căutăre efectuând clic pe    în bara de căutare.

fig. 3

 

 

Căutarea după cod V.I.N. (serie șasiu) și cataloage.

În cazul în care nu cunoașteți codul piesei – utilizați căutarea din cataloage prezentate pe website (prima pagină a magazinului online.)

Pentru a face acest lucru, pe pagina principală a magazinului auto, selectați tipul de catalog, marca și modelul autoturismului dumnevoastră.

 

web-autoresource-cataloage OE

fig. 4

 

Pentru a sări rapid la catalogul original al mărcii dvs. auto, puteți introduce numărul său V.I.N. în bara de căutare. Dacă aveți un număr V.I.N.  în baza de date a sistemului se va deschide directorul aferent pentru mașina dvs .

web-autoresource-cautare VIN

fig. 5

 

 

After the item is selected (clicked on its name) , You will automatically return to the site
online store, directly to the page with offers from suppliers on this part.

 

Pentru a căuta manual piese de schimb în catalog, selectați catalogul după marca și modelul mașinii dvs. anul de fabricație, zona de vânzări, grup sau site și găsiți partea dorită în diagramă sau în listă.

 

După ce elementul este selectat (faceți clic pe numele acestuia), veți reveni automat la magazinul on-line, direct la pagina cu oferte de la furnizorii pentru această piesă.

Dacă dați clic pe numărul piesei din diagramă sau din listă, veți accesa automat pagina de sugestii de căutare cu ajutorul codului părții selectate.

 

Cautarea după denumire:

Pentru a căuta o piesă după denumire, începeți să tastați denumirea piesei sau părții respective în bara de căutare. Sistemul vă va oferi opțiuni pentru piese de schimb adecvate solictării. Pentru a căuta oferte adiacente piesei de interes, selectați-o din listă – sistemul va efectua o căutare și va afișa ofertele disponibile.

web-autoresource-cautare piese

fig. 6

 

Valabil pentru toate tipurile de căutare a piesei necesare:
După ce elementul este selectat (faceți clic pe denumirea acestuia), sistemul va direcționează automat și veți reveni la magazinul online al site-ului, direct la pagina cu oferte de la furnizori pentru această piesă.

 

Solicitare V.I.N. :

V.I.N. (Seria șasiu sau Vehicle Identification Number) – cod alfanumeric din 17 cifre, în care aproape toate informațiile despre mașina dvs. sunt criptate. Puteți vedea codul V.I.N. în Cartea de identitate a mașinii (PTA) sau în Certificatul de înmatriculare al mașinii dvs. Codul V.I.N. vă permite să identificați în mod unic fiecare dintre conexiunile și parametrii mașinii dvs.

Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea piesei auto sau dacă nu sunteți sigur că ați efectuat o selecție corectă, este recomandat să contactați unl din profesioniștii noștri  și să creați o solicitare V.I.N.

către managerul magazinului online pentru selectarea pieselor de schimb pentru mașina dvs., indicând datele despre mașină și denumirea părților de interes. Informațiile despre mașină sunt completate o singură dată și apoi sunt stocate în baza de date a magazinului online. În cazul solicitărilor ulterioare, va fi suficient să selectați pur și simplu mașina dvs. din listă.

După procesarea solicitării, managerii vor trimite prin email către dv.s datele cu privire la prețurile și / sau codurile ieselor de schimb solicitate și veți putea să le comandați.

 

 

web-autoresource

Exclusiv pentru business-uri auto

web-autoresource - expediere piese

Vânzări piese auto

web-autoresource - privilegii clienti auto

Privilegii pentru clienții dumnevoastră

web-autoresource - fiabilitate

Fiabilitate

 

Contactează-ne acum pentru detalii suplimentare sau oferte!